Skip to main content

OVER GROEN KLIMAAT TECHNIEK

Bij Groen Klimaat Techniek zijn we de experts als het aankomt op airconditioning voor diverse omgevingen, zoals kantoren, woningen, winkels en horecagelegenheden. Wij verzorgen volledige installaties tegen een betaalbare prijs!

Specialisten in airconditioning

Groen Klimaat Techniek is een bedrijf gespecialiseerd in de installatie van airconditioning en klimaatbeheersingssystemen. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder het advies, de installatie en het onderhoud van aircosystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf staat bekend om zijn deskundigheid, klantgerichte aanpak en hoogwaardige service. Groen Klimaat Techniek werkt met diverse merken en zorgt ervoor dat elk systeem optimaal wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de klant, met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Groen klimaat techniek is een specialist als het gaat om airconditioning voor kantoren, woningen, winkels en horeca. Met veel ervaring in het monteren van diverse airconditioning installaties leveren wij alle mogelijke oplossingen voor het beheersen van het woon- en werkklimaat. De mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing zijn groot. Op deze site vindt u meer informatie over deze mogelijkheden. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met ons!

Onze merken

Groen Klimaat Techniek werkt uitsluitend met de beste merken op de markt. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u zo lang mogelijk geniet van een betrouwbare en efficiënte airconditioning. Onze focus op kwaliteit zorgt ervoor dat uw comfort en tevredenheid altijd voorop staan!

Groen Klimaat Techniek werkt uitsluitend met de beste merken op de markt. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u zo lang mogelijk geniet van een betrouwbare en efficiënte airconditioning. Onze focus op kwaliteit zorgt ervoor dat uw comfort en tevredenheid altijd voorop staan!

Airconditioning Installatie, onderhoud en reparatie in Amsterdam
Focco van Slooten

Ik kreeg deskundig advies welk systeem en wat de beste locatie was om te plaatsen. Monteurs waren uiterst vriendelijk, vakbekwaam en werkten zeer netjes, we kregen uitstekende uitleg over het systeem. Dit alles voor een goede prijs. Absoluut een aanrader! Beleza hairstudio

A A

Zeer tevreden met de service! De airco is vakkundig en professioneel geïnstalleerd. De installateur was vriendelijk en werkte efficiënt. Sterk aanbevolen voor iedereen die een betrouwbare airco-installateur zoekt!

Michelle Snel

Gisteren mijn airco geplaatst. Het liep allemaal erg uit, maar keurig op de hoogte gehouden. Alles werd keurig gecommuniceerd en er is naar een mooie oplossing gezocht. Airco is netjes geplaatst en keurig afgewerkt voor een goede prijs. Monteur was super netjes en werkt hard. Ook oog voor detail en denkt met je mee hoe het er zo mooi mogelijk uit komt te zien. Ik ben blij!

Aicha Roovers

Zeer tevreden met de airconditioning! De heren waren vriendelijk, snel en vakkundig. Zeker een aanrader!

A. Honig

Na lange aarzeling heb ik de knoop doorgehakt om een airco te laten plaatsen in de slaapkamer. Gelukkig, de monteurs van Groen Klimaat Techniek zijn niet alleen vakkundig, maar hebben ook esthetisch inzicht.
Vriendelijk in de omgang, efficiënt en netjes. Een aanrader!