Skip to main content

PLAFOND CASSETTE
AIRCONDITIONING

Een cassette airco is ontworpen voor ruimtes met een verlaagd plafond, zoals winkels en kantoren. Deze single-split unit wordt volledig in het plafond ingebouwd, met alleen het uitblaaspaneel zichtbaar. Dit zorgt voor een discrete en esthetisch aangename integratie in het interieur.

Groen Klimaat Techniek

Efficiënte Klimaatbeheersing met Verborgen Installatie 

Een cassette airco is specifiek ontworpen voor ruimtes met een verlaagd plafond, zoals winkels, kantoorruimtes en praktijken. Dit type airconditioning, ook bekend als een single-split unit, wordt volledig ingebouwd in het plafond, waarbij alleen het uitblaaspaneel zichtbaar blijft. Deze installatie zorgt voor een discrete integratie in het interieur, wat bijdraagt aan een esthetisch aangename omgeving zonder dat de functionaliteit verloren gaat. 

Efficiënte Comfortoplossingen met Cassette Airco’s voor Professionele Omgevingen 

De cassette airco is zeer geschikt voor situaties waarin ruimtegebruik en visuele aspecten belangrijk zijn. Door de strategische plaatsing in het plafond wordt de gekoelde of verwarmde lucht efficiënt verspreid over de ruimte. Dit maakt het ideaal voor locaties waar comfort en professionele uitstraling hand in hand moeten gaan. 

Wat zijn de voordelen van een cassette airco?

Waar wordt een cassette airco vaak toegepast?

Een cassette airco is ideaal voor gebruik in: 

  • Winkels: Voor een aangename winkelervaring zonder storende airco-units. 
  • Kantoorruimtes: Om een productieve werkomgeving met een comfortabele temperatuur te behouden. 
  • Praktijken: Voor een comfortabele omgeving in medische of tandheelkundige praktijken. 

Hoe wordt een cassette airco geïnstalleerd en onderhouden?

offerteaanvragen voor airconditioning installatie in Amsterdam, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Den Haag, Zoetermeer, Haarlem, Leidschendam, Rotterdam of Utrecht?

Prijs opvragen?

Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt je direct contact met ons opnemen. Wij informeren jou graag en bespreken de mogelijkheden voor het installeren van een airco bij jou.