Skip to main content

WAND UNIT
AIRCONDITIONING

Een wandairco is een vaste airco waarbij de binnenunit hoog aan de muur hangt. Dit biedt eenvoudige installatie, gunstige prijs en optimale luchtverspreiding zonder dat de unit in de weg staat of luchtafvoerproblemen veroorzaakt.

Groen Klimaat Techniek

Populaire en Efficiënte Klimaatbeheersing?

Een wandairco is een type airconditioning waarbij de binnenunit hoog tegen de muur wordt opgehangen. Dit valt onder “vaste airco” omdat de unit vast geïnstalleerd is en niet mobiel. Het koelingsprincipe is hetzelfde als bij andere airco’s, maar het biedt voordelen zoals eenvoudige plaatsing, een gunstige prijs, en uitstekende luchtverspreiding doordat de unit hoog hangt. Dit betekent dat de airco niet in de weg staat en geen gedoe veroorzaakt met luchtafvoer. 

airconditioning installatie in Amsterdam, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Den Haag, Zoetermeer, Haarlem, Leidschendam, Rotterdam of Utrecht?

Ideaal voor Thuis en Kleine Zakelijke Ruimtes 

Wandairco’s worden vaak gebruikt in huizen, met name in kleine tot middelgrote ruimtes zoals slaapkamers of zolderruimtes. Ze zijn ook ideaal voor kleine tot middelgrote kantoren, kleine winkels, hotelkamers en kapsalons, dankzij hun efficiënte werking en ruimtebesparend ontwerp. 

Wat zijn de voordelen van een wandairco?

Waar kan een wandairco worden toegepast?

Een wandairco is geschikt voor: 

  • Huizen: Ideaal voor slaapkamers, zolderruimtes en andere kleine tot middelgrote ruimtes. 
  • Kantoren: Perfect voor kleine tot middelgrote kantoorruimtes waar een efficiënte koeling nodig is. 
  • Commerciële ruimtes: Kleine winkels, hotelkamers, en kapsalons kunnen profiteren van de ruimtebesparende en efficiënte koeling van een wandairco.

Hoe wordt een wandairco geïnstalleerd en onderhouden?

offerteaanvragen voor airconditioning installatie in Amsterdam, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Den Haag, Zoetermeer, Haarlem, Leidschendam, Rotterdam of Utrecht?

Prijs opvragen?

Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt je direct contact met ons opnemen. Wij informeren jou graag en bespreken de mogelijkheden voor het installeren van een airco bij jou.